Home | SearchFAQ You are not logged in: Register | Log In
 
Please Read:
An important message from System 7 Today founder Dan Palka
 
 Topic: ATI Radeon 7000 (Page 4 of 4)
Post ReplyGo to page Previous  1, 2, 3, 4
  Neison (Profile)
  2 MB
 
Posted: Tue Nov 24, 2015 9:30 am
Quote
  
Thanks for the reply, feeef.

The bomb error was resolved by starting with a fresh System Folder. Something must have gotten corrupted in the multiple installations and restarts.

But the card still isn't giving a signal, VGA or DVI.

Did you remove and reattach the large battery on the motherboard? Or just press the small reset button?

I'm wondering if replacing that battery would do anything; not sure how old it is...
  
  reukiodo (Profile)
  16 MB
 
Posted: Mon Nov 30, 2015 4:34 am
Quote
  
For my 9500, I think the PRAM battery is dead, so if it has been powered off for a while or unplugged, it'll be black on first boot. I have to power down and then back up again to see anything on the screen.

Also, I don't seem to have any problems using DVI. I'm use a 64MB Radeon 7000 with a 128KB chip and flashed to the 2.26 ROM (from the Aug 2005 ATI Radeon ROM Update).
  
  feeef (Profile)
  64 MB
 
Posted: Mon Nov 30, 2015 5:23 am
Quote
  
I also suggest you replace your PRAM battery. It may cause a few problems at startup indeed.
  
Topic Tools
Post Reply

Start New Topic in this folder.
Go to page Previous  1, 2, 3, 4

© 2010 System7Today.com.
The Apple Logo, Macintosh™, Mac OS™, and others property of Apple Computer, Inc.
This site is in no way affiliated with Apple Computer, Inc.