Home | SearchFAQ You are not logged in: Register | Log In
 
Please Read:
An important message from System 7 Today founder Dan Palka
 
 Topic: Are you running Mac OS 7? (Page 2 of 17)
Post ReplyGo to page Previous  1, 2, 3, ... 15, 16, 17  Next

Do you still have a machine running Mac OS 7?
Yes - Mac OS 7.0.x
4%
 4%  [ 9 ]
Yes - Mac OS 7.1.x
6%
 6%  [ 14 ]
Yes - Mac OS 7.5.x
25%
 25%  [ 51 ]
Yes - Mac OS 7.6.x
55%
 55%  [ 113 ]
No
7%
 7%  [ 15 ]
Total Votes : 202

  bjornleander (Profile)
  2 MB
 
Posted: Sat Mar 18, 2006 3:06 am
Quote
  
My Quadra 840AV is still running Mac OS 7.6.1. One of the most powerful 68k Macs, ever. Very Happy
  
  Pack Rat (Profile)
  2 MB
 
Posted: Sat Mar 18, 2006 6:48 pm
Quote
  
dpaanlka wrote:

To find out how many of us use Mac OS 7, and what versions. If multiple answers apply, chose the highest version number. Feel free to tell us more after taking the poll!


I've been considering going back ot OS 9 on my Blueberry iMac, but I must say I find the concept of running 7.x today intriguing. I'd love to do it on my SE/30, but my 6100 is probably more practical.
  
  Janus (Profile)
  2 MB
 
Posted: Mon Mar 20, 2006 2:38 am
Quote
  
I have a PBG3 Kanga (the 3400 with a G3 shoved in it) running 8.1...that's as close as I can get.
  
  jens (Profile)
  64 MB
 
Posted: Tue Mar 21, 2006 9:12 am
Quote
  
My IIci runs happily on 7.5.3 as I was not able to find the german upgrade to 7.5.5 up to now. I'll do another search on the apple servers these days when my Classic and Classic II will be staying with me. They are at a friends house until early april.

The Quadra is running 8.1 at the moment and will keep it as with 8 I have the possibility to use Dave and properly share files with my non-Macintosh computers.

dpaanlka wrote:

How well does that 5200 run with 7.6.1, out of curiosity


Don't know about that, but I had a 6200 running 8.1 which made no probs.

Put it to pieces as a friend needed the psu and my 8600 plays in some other league. Mr. Green
  
  AlphaKilo470 (Profile)
  32 MB
 
Posted: Tue Apr 04, 2006 1:46 pm
Quote
  
I own an IBM ThinkPad 560X that has OS 7.5.5 running on it through an emulator and I also own a Macintosh IIsi with OS 7.1.

My collection also houses a Macintosh LC 575 but that runs OS 8.1 and I have a PowerMac 8500/150 also but again, it has system 8 (8.6) on it and I can't do anything with it since the power supply got fried after a lightning strike last year. I've never used system 7 on my PowerMac but the LC 575 actually runs OS 8.1 every bit as well, if not better than OS 7.5.
  
  jens (Profile)
  64 MB
 
Posted: Sun Apr 30, 2006 9:52 am
Quote
  
I'm posting from the floor where I just finished laughing... :mrgreen:

Got my 5200 finally so I know what you are talking about.

This one is running Mac OS 8.1 still due to lack of System 7.6.

I don't have a modem, I have a networking card for the machine.

Works fine so far but is painfully slow.

I'll replace the mainboard as soon as I'll find a 5400 or 6400 one.
  
Topic Tools
Post Reply

Start New Topic in this folder.
Go to page Previous  1, 2, 3, ... 15, 16, 17  Next

© 2010 System7Today.com.
The Apple Logo, Macintosh™, Mac OS™, and others property of Apple Computer, Inc.
This site is in no way affiliated with Apple Computer, Inc.